Цецо Андреев направи нови разкрития за Емануела (+Къде е пръстенът на Златка Райкова?)

Гласувайте за статията

Цецо Андреев разкри какви са отношенията му със Златка Райкова

Цецо Андреев до преди няколко седмици беше един от участниците в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. Там гримьорът си спечели нов враг в лицето на поп фолк изпълнителката Емануела. Докато бяха в Къщата на предаването между двамата пламна истинска война, която сложи край на приятелските им отношения.

Цецо предусещал края на приятелството си с поп фолк изпълнителката. „Скандалът с Емануела също беше очакван. Бях надушил накъде отиват нещата и знаех, че краят на нашето приятелство и съвместна работа е наближил. Просто не очаквах да се случи във формата“, казва гримьорът.

Емануела

„Ядосаха ме някои нейни постъпки. Като страничен наблюдател видях как целенасочено провокира Златка, непрекъснато сватосваше Уош и Джулиана, след като те казаха, че не искат да ги свързват по този начин. Това цялото нещо го наблюдавах до момента, в който не ме провокира и мен. Можех да кажа и още повече неща, но не беше уместно пред толкова камери в Къщата“, казва Цецо за постъпките на Емануела в „Биг Брадър“, пише show.blitz.bg.

Според гримьора поп фолк изпълнителката се е ядосала, защото много от нейните съквартиранти в Къщата на формата са я номинирали. „Няколко човека я номинираха за изгонване, включително и аз. Тя не го очакваше от мен и оттогава се озлоби. Тя не можа да приеме, че я номинирам в играта, а не в живота. Тогава ми каза, че съм я бил номинирал,  за да се подмазвам на Златка и Благо. Аз аз нямаше как да знам, че и те ще гласуват против нея. В Къщата е забранено обсъждането на номинации“, споделя Андреев.

Гримьорът казва също, че не е загубил клиентки след „Биг Брадър“, както твърдеше, че ще стане Емануела. „Сами видяхте, че Преслава и Алисия дойдоха в студиото на „Биг Брадър“ да ме защитават. Хората знаят Емануела какво представлява и дори да не го показват в публичното пространство, те са съгласни с мен“, споделя Цецо за поп фолк изпълнителката.

Цецо Андреев не знае защо Джизъса не предложи брак на Златка сн. Инстаграм

Цецо Андреев не знае защо Джизъса не предложи брак на Златка сн. Инстаграм

Андреев разкрива и как започва приятелството между него и Златка Райкова. „Преди около пет години се запознахме и от първия ден се надушихме. Оттогава сме неразделни“, споделя гримьорът. Той обаче не знае защо Благой се е отказал да поиска ръката на плеймейтката и няма идея къде е пръстенът, който Големия брат даде на Джизъса.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар