Миролюба Бенатова: Лекари поставиха грешна диагноза на майка ми! (взриви мрежата)

Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова направи шокиращо разкритие навръх Нова година!

Журналистката Миролюба Бенатова шокира с разкритие навръх Нова година. Оказа се, че на майка й е била поставена грешна диагноза от садистични лекари, търсели отмъщение.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова разказа страшната истина в мрежата

Ето какво разказа Миролюба, предаваме думите й без редакторска намеса:

„- Кой ти е най-хубавият момент от 2018-та?
Пита Лора- 11-годишната ми племенница, след като тъкмо е отговорила:

“Когато разбрах, че баба вече не е толкова болна”, каза тя. С допълнение: “И когато открих онзи ефект”. Ефектът е ефект от програма за монтаж на видеа.

Няма да казвам, че Лора е наистина добра в монтажа, щото ще мислите, че я хваля по роднински. След време пак ще си говорим.

За болестта на баба й няма да влизам в подробности. Само ще отбележа, че лекари бяха отписали жената с абсолютно садистично написана епикриза, само за да отмъстят на мъжа й, който настояваше за изследване, което им се полага.

Празници са. Оставям на вас да се сетите за светлите емоции на семейството по отношение на здравната ни система и служителите, които я населяват. Разбира се има и читави. Срещата, която описвам не е с такива.

Замислих се за моя “най – хубав момент”. Не е монтаж, не е снимане, не е репортаж. Не е филм.

Едно запознанство. Няколко запознанства. Дипломната работа (защото завърших). И самостоятелните скокове с парашут. С леки травми излизам от годината. И с перфектни “рехабилитатори”. Благодаря!“, сподели Миролюба Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар