Николай Бареков: Тотална мизерия за ЧНГ в България! (страховити факти)

Гласувайте за статията

Николай Бареков с ужасяващи факти само ден след посрещането на Нова година!

Само ден след настъпването на новата 2019-та евродепутатът Николай Бареков взриви мрежата със страховити факти. Той направи сравнение между заплащането и начина на живот у нас и този в останалите европейски страни.

Бареков

Най-мизерни сме в цяла Европа, заяви Николай Бареков

Ето какво точно разкри Бареков като предаваме думите му без редакторска намеса:

„Малко факти за ЧНГ: от вчера минималното почасово заплащане е малко над 3 лева (1,5 евро). “Минимално” българите работим за 3,37 лева, стотинки на час.

Горе-долу за два хляба или хляб+кисело мляко. Това е най-ниската надница в ЕС, 15 -20 пъти по-ниска от скандинавските държави, Германия, Франция.

От днес официално линията на бедност е 348 лева или около 165 евро. Минималната заплата е малко повече – 560 лева или около 280 евро.

Официално половината български пенсионери живеят почти 70% под линията на тоталната бедност с 200 лева пенсии или със 100 евро на месец. Те са потънали до гуша под линията на задушаващата бедност.

Какво се нарича това освен МИЗЕРИЯ?! На този фон предизборните лъжи на псевдопатреотите и самохвалството и цинизмът на ГЕРБ са арогантни и подигравка с бедността и достойнството на нацията.

По заплащане с това темпо никога няма да сме реален член на ЕС, но по наглост и лъжливост на политиците отдавна сме ги надминали“, изригна Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар