Светлана Гущерова и Християн объркани (Момче или момиче чакат?+ Кой ще гледа първия им наследник?)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова ражда второ дете веднага след първото

Светлана Гущерова и Християн объркани. Лекарите сменяли пола на бебето на всеки преглед. Плеймейтката и нейният любим мъж съвсем скоро ще станат родители и са много щастливи. „Много съм щастлива! Това е детенце, важното е да е живо и здраво. Много пъти съм казвала, че искам момченце.

Но много се радвам, че е момиченце, защото ще можем да се обличаме еднакво, да си правим едни и същи прически. Щастието ми е огромно! Хриси също много се зарадва, че ще имаме момиче. Повечето мъже искат да имат момче, но той е щастлив“, споделя Светлана, пише „България днес“.

Бъдещата майка и Християн обаче имат доста объркващи моменти преди да разберат пола на бъдещия си наследник. „Имаше един момент, в който бяхме много объркани. Лекарите първо ни казаха, че ще имаме момиче, после стана момче, накрая пак момиче. Реално не знаехме какво точно е. Объркаха го, че е момче, защото пъпната връв беше застанала между крачетата му. На следващите прегледи окончателно стана ясно, че е момиче“, разкрива Светлана.

Детегледачки

Гущерова разкрива, че е много ревнива и не би поверила детето си на друг. „Искам сама да си гледам детето. Сигурна съм, че ще бъда доста ревнива и няма как да го дам на други хора“, споделя плеймейтката.

Светлана признава още, че ще се опита да предпази дъщеря си от грешките, които тя е правила в миналото. „Няма да й позволя да има този начин на живот с много излизания. Искам от малка да я запиша да учи няколко езика. Искам да учи много, защото за мен като малка не беше важно. Родителите ми казваха: „След време ще съжаляваш, че не си залягала над учебниците, а си мислила само за излизане“. И се оказаха прави.

Светлана Гущерова ражда второ дете на Гущеров веднага след първото сн. Инстаграм

Светлана Гущерова ражда второ дете на Гущеров веднага след първото сн. Инстаграм

Факт е, че когато родителите говорят, детето не осъзнава нещата и си казва: „Да, бе, да, добре“. Не го приема на сериозно. Осъзнаваш го, когато пораснеш. Затова ще искам детето ми да набляга повече над уроците, отколкото над излизанията. Според мен едно дете е по-добре да е в чужбина, отколкото да стои в България“, споделя възгледите си Гущерова и разкрива още, че веднага след първото дете, тя ще бърза да забременее отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар