Натали Трифонова се намърда за постоянно в бТВ (Вижте кого изгониха заради дългокраката красавица)

Натали Трифонова се намърда за постоянно в бТВ (Вижте кого изгониха заради дългокраката красавица)
1 (20%) 1 vote

Натали Трифонова остава за постоянно в бТВ, изгониха досегашната й шефка Христина Балинска

Красавицата Натали Трифонова и успя да измести досегашната си шефка Христина Балинска. Блондинката се намърда на нейното място, а тя бе уволнена.

Снимка: Фейсбук

В националната телевизия се наложили спешни рокади в прогнозата на времето. Докато в конкурентната Нова тв не достигат кадри в бТВ се получило натрупване на повече персонал. В ефира на медията се върна Стаси Цолова след майчинство и се наложило един от синоптиците да си отиде.

Според проучване се установило, че рейтингът на блондинката Трифонова е много по-голям от този на най-възрастната и най-малко харесвана Балинска. Така, че шефовете я привикали на разговор и след кратко беседване тя сама подала заявление за напускане.

По времето на заместване на Цалова Натали освен, че успя да се радва на висок зрителски интерес ами завърза и добри приятелства в телевизията. Тя очаровала всички с ведрия си характер и доброто си отношение към колегите си.

Потърсена за коментар Стаси Цалова призна, че вече не е в телевизията. Но отказва да говори повече. На нейното място като шеф на синоптиците са сложили любимеца на зрителите Емо Чолаков.  Публиката най-много на него се кефела след дългите крака на красавицата Натали Трифонова, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Според възторжен потребител бисерите, които сипе от екран Чолаков са уникални и зареждат с много позитивно настроение. Колегата му Ники Василковски от Нова тв, който се мъчи да го копира е само бледо негово копие, категорични са зрителите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Натали Трифонова се намърда за постоянно в бТВ (Вижте кого изгониха заради дългокраката красавица)”

  1. Станка Пенева

    ян. 02. 2019

    Еми, простият „мат’рял“ на кого ще се кефи??? Естествено, на просташкото поведение и тъпотиите на Емо Чолаков!!!!!

Добавете коментар