Жена дарява черния си дроб на Иван Ласкин

Жена дарява черния си дроб на Иван Ласкин
3 (60%) 4 votes

Състоянието на Иван Ласкин продължава да е тежко, Алекс Сърчаджиева е неотлъчно до него

„Моля за информация, дали се търси трупен донор, или може и част от черен дроб. Готова съм да даря, ако съм годна. Кръвна група 0, отрицателен резус фактор“, написа жена на име Деси Стоянова във фейсбука на Иван Ласкин.

Актьорът в момента е настанен във ВМА с чернодробна недостатъчност, а неговите почитатели и фенове не спират да се интересуват от здравословното му състояние и да предлагат помощта си. Близките му отказват да дават каквато и да е информация, а Александра Сърчаджиева е неотлъчно до съпруга си в болницата, пише „Телеграф“.

Иван Ласкин

Снимка: Фейсбук

Единствената информация за състяонието на Ласкин разпространи близка приятелка на Алекс. Председателят на асоциация „Докосни дъгата“ Денислава Ангелова публикува в социалната мрежа текст адресиран и до приятелите на Сърчаджиева:

„Иван Ласкин е във ВМА, за него се грижат професионалисти, които полагат всички необходими грижи и адекватни действия за неговото възстановяване. Искаме да помолим всички призиви за кръводаряване, медикаменти и дарения да се случат след официално поискано съдействие! Молим за разбиране и съпричастност към семейството на Иван и нека Александра бъде тази, която потърси помощ и разговори! Знам, че всички ние го обичаме! Той е добър човек, голям актьор и истински приятел! Нека се помолим за неговото бързо оздравяване! Оставаме с уважение към болката и тревогата на всеки българин за Иван Ласкин“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар