Светлана Гущерова пръсна 15 бона за рожден ден

Светлана Гущерова пръсна 15 бона за рожден ден
1 (20%) 1 vote
Бременната Светлана Гущерова купонясва с Азис до ранни зори

Светлана Василева, сега вече Гущерова, отбеляза бляскаво рождения си ден на 21 декември – разкрива в. „Уикенд“. Бременната плеймейтка стана на 31 години и посрещна празника с шумен купон – отбелязва изданието.

Заобиколена от близки приятели и съпруга си Християн, тя се забавлява до малките часове на нощта. Въпреки нарасналия си корем Светла се развихри под звуците на чалга музика, а ромският славей Азис изпя лично за нея едни от най-големите си хитове.

Само за лъскавата си дизайнерска рокля Светлана изръсила 4000 лева, а с бижутата и почерпката сумата нараснала до 15 бона.
„Откакто сключи брак, Светла харчи като за последно парите на мъжа си. Той пък е щедър и изобщо не я ограничава. Доволен е, че скоро ще става татко“ – коментират хора от обкръжението на бъдещата майка.

Неотдавна Светлана Гущерова сподели в тв интервю, че научила за бременността си в деня на сватбата. Тогава усетила тялото си по различен начин и веднага след голямато събитие направила тест, който се оказал положителен. Тя веднага се обадила на майка си в Търговище и купила още 5 теста, които само потвърд
Бременната Светла е убедена, че веднага след като роди, двамата с мъжът й ще започнат работа за второ дете – пише изданието.

Светлана показва коремчето в „Папараци“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар