Анджелина Джоли се кандидатира за президент на САЩ (Тя ли ще е първата жена държавен глава на Щатите?)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли влиза в голямата политика, актрисата има амбиции за президент на САЩ

Анджелина Джоли може да се окаже първата жена избрана за президент на САЩ. След като холивудската звезда намекна, че ще влезе в голямата политика нищо чудно да я изберат за държавен глава на президентските избори през 2020 г. Макар сега това да се вижда на избирателите малко вероятно.

Актрисата бе запитана от журналиста Джъстин Уеб на живо в предаването му BBC’s Today дали съществува такава възможност Джоли отговори, че ако я бяха питали преди 20 години веднага би отхвърлила подобно твърдение и би се смяла.

Снимка: elle.ru

Но сега смята, че трябва да е винаги там където е нужна. „Не знам дали съм подходяща за голямата политика, но нямам скелети в килера”, твърди звездата. Тя признава, че е отговорен и открит човек, който не се страхува от никакви трудности.

Актрисата, която е майка на шест деца говори, че настроена на патриотична вълна. Но макар да обича родината си обича и цени останалите хора по света. Да бъдеш патриот е да се гордееш със страната си и да я поставяш на първо място. Но това не значи, че трябва да считаш родината си по-добра от другите, категорична е Джоли.

Водещият включи в листата с кандидати за президент холивудската звезда за номинация от Демократите.  А тя не отказа, а просто му благодари. Изглежда Джоли няма да е единствената ексцентрична кандидатура тъй като Кание Уест и Опра Уинфри са потенциални кандидати за президент на изборите през 2020 г, предават от електронното издание за светски новини elle.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар