Медици от ВМА: Засега не търсим кръв за Иван Ласкин, опитваме да го стабилизираме!

Гласувайте за статията

Медици от ВМА заявиха, че не събират кръв за Иван Ласкин, опитват да го поддържат стабилен

Лекари от ВМА отрекоха да искат кръв за Иван Ласкин, а заявиха, че се опитват да го поддържат стабилен. Актьорът постъпил в болница заради влошено здравословно състояние преди дни вследствие на проблем, който го притеснявал от години. Този път обаче нещата се усложнили и той е  настанен в реанимацията на ВМА.

От болницата категорично отказват каквито и да е подробности за състоянието на актьора. Единственото, което потвърдиха бе, че той е настанен там за лечение, пише от „Блиц“.  Ласкин е в реанимация, наблюдава се непрекъснато от лекарите, които правят всичко, за да поддържат състоянието му стабилно. Лекарите се въздържат от всякакви прогнози и коментари за здравето му.

Източници на „ПИК“ пък твърдят, че актьорът показва висок и силен дух и дори се шегува с околните. Съобщение за кръводаряване поставено в Народния театър обаче, успя да уплаши почитатели и приятели на актьора. Според него, всеки, който има възможност и желание да дари кръв за звездата, може да го направи в кръвния център към ВМА. Именно това доведе до спекулации, че състоянието му е критично и той се бори за живота си.

Според неофициална информация, Иван Ласкин има нужда от чернодробна трансплантация и здравето му е изключително нестабилно. Други органи на актьора също отказвали, което допълнително влошавало ситуацията. Съпругата му Александра Сърчаджиева е неотлъчно до него. Актрисата е под силен стрес и заради напрежението е на силни успокоителни, които на моменти я правят леко неадекватна, плашат се за нея приятелите и близките й.

Лекари от ВМА отрекоха да събират кръв за Иван Ласкин сн. Интернет

Лекари от ВМА отрекоха да събират кръв за Иван Ласкин сн. Интернет

Засега обаче Алекс се държи и се старае да поддържа и съпруга си с висок дух. А приятелите и почитателите на семейството се молят за чудо и любимият актьор да се възстанови напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар