Мартина Ганчева отвя Лора Крумова по рейтинг (Оставят я за постоянно в „Събуди се”)

Гласувайте за статията

Лора Крумова притеснена за стола си в „Събуди се”, Мартина Ганчева я сложи в малкия си джоб

Лора Крумова кара неспокойно майчинство. Журналистката, която скоро роди второто си дете бе една от звездите на Нова тв и водеше през уикенда сутрешното предаване „Събуди се”.

Колаж: ХотАрена

Оказа се обаче, че нейната заместничка Мартина Ганчева, която я смени я бие по рейтинг. Колежката й дойде от друга тв медия Bulgaria On Air, на която бе лице и след блестящото си представяне е получила предложение от ръководството на телевизията да остане за постоянно.

Ефектната и красива русенка стои чудесно на камерата. За нея се говори, че е първата журналистка интервюирала бившия румънски държавен глава Траян Бъсеску. А после изчела биографията на неговия наследник Краус Йоханес.

Мартина бързо влезе в крачка все пак е била водеща. Освен това показа, че е много начетена и умна, а познанията й по външна политика са на ниво. Публиката я заобича и стана нейна любимка. Тя я спечели с ерудицията си, естественото си поведение пред камерата и чаровното си излъчване. Именно заради тези нейни качества зрителите я харесват. А когато тя води сутрешния блок рейтингът й е впечатляващ, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Крумова бая се стреснала и се говори, че много скоро ще сложи край на майчинството си. Според слуховете тя ще се върне. Но едва ли ще я направят пак водеща. Най-много да се уреди със собствена рубрика, коментират колегите й в телевизията.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар