Хитреци! Кланът Халваджиян извива ръцете на Нова тв заради Господарите! (Искат рекорден бюджет)

Гласувайте за статията

Братята Халваджиян изнудват Нова тв за по-голям бюджет, братята пускат слухове, че местят Господарите  в друга медия

Братята Джуди и Магърдич Халваджиян ще се окажат големи лисици. Арменците непрекъснато пускали кьорфишеци в публичното пространство, че предаването „Господари на ефира” ще отпадне от ефира на „Нова тв” следващия месец.

Снимка: ХотАрена

Запознати обаче разкриват, че хитреците нарочно пускали слуховете за да изнудят медията за още по-голям бюджет.

Според хора от телевизионните среди Джуди Халваджиян се надявал на много по-голям бюджет през Новата година. Той си правел сметка за 50 хилядарки на всяко излъчване в ефир. Да споменем, че „Шоуто на Слави” струва на конкурентната бТВ 70 бона.

В последно време се вдигна голям медиен шум около информацията за отпадането на Господарите от Нова тв. Джуди призна на всеослушание, че изтичащия му договор с медията все още не е подновен и е започнал преговори и с други телевизии.

За да сме точни контрактът му с Нова телевизия изтича в началото на следващата година, а с думите си пресметливият продуцент даде тема за размисъл на шефовете на Нова тв. В кулоарите, на която коментират, че за нищо на света от националната медия няма да си позволят да отърват братята арменци.

Ако не угодят на Джуди за по-висок бюджет ще се разделят не само с Господарите. Но трябва да забравят за оборотните риалити предавания, които са собственост на брат му Магърдич като на пример „Като две капки вода” и „Х Фактор”.

Подобно изнудване често се среща в най-големите тв медии. Но според хора от тв средите подобен колосален бюджет никой все още не е искал, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар