Куриоз! Недоволно германче извика полиция заради кофти подаръци на Коледа

Гласувайте за статията

Истински куриоз на Коледа, дете извика полиция заради подаръци

На Коледа стават не само чудеса. Недоволно германче извика полиция, тъй като не било доволно от подаръците, които Санта Клаус му донесъл. Дребосъкът се обадил на властите и подал жалба, като заявил, че не е доволен от подаръците, които получава, пишат немските издания.

Случката се разиграла на Коледа в град Кетел на брега на Северно море. Рано сутринта в местния полицейски участък получили обаждане от 9-годишния малчуган. Детето искало да подаде жалба срещу родителите си и срещу дядо Коледа за намеса в празника.

Полицаите, които през този ден нямали много ангажименти, решили да се пошегуват и да посетят адреса. Малчуганът написал жалба и им я връчил, оплаквайки се, че по време на Коледа не е получил подаръците, които поискал от Санта Клаус.

„Полицията пристигна и откри, че малкото дете е много разстроено и ядосано“, казва говорителят на местната полиция. Тъй като полицаите имали наистина доста спокоен ден, решили да се шегуват с него и започнали да четат списъка с желания и да го сравняват с подаръците, които малчуганът получил. В същото време използвали ситуацията, за да посредничат между детето и родителите му. В крайна сметка успели да разрешат случая благополучно.

Дребосъкът обвинил родителите си, че са подменили подаръците от дядо Коледа с други. Освен това се оплакал, че някой друг е взел неговите подаръци. Властите в крайна сметка решили да разрешат въпроса, без да разстройват детето с разкритията, че приказния старец не съществува.

Куриоз на Коледа заради подаръци сн. Pxhere

Куриоз на Коледа заради подаръци сн. Pxhere

Те просто го убедили, че най-вероятно добрия старец просто е объркал списъка му с желания, с този на някое друго дете. Но успели да го убедят да запази подаръците си. От полицията обаче категорично отказаха да разкрият какви са били подаръците, които детето е поискало за Коледа. Нито какво е получило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар