Истината лъсна! Уилям и Меган виновници за кралската драма (Видео)

Гласувайте за статията

Уилям и Меган са в конфликт, а не Кейт и Хари, разкриват кадри от Коледа

Кадри от Коледа в Сандрингам разкриват истината за враждата в кралската фамилия. Уилям и Меган, а не Кейт и Хари са в основата на конфликта. Бъдещия крал на Англия очевидно никак не се разбира с новата си снаха, но тази година не си направи труда да го скрие. Въпреки че застана до Хари на церемонията и му бе кум, седем месеца по-късно ясно показваше пренебрежението към новата си снаха.

Както е известно, Кейт и Меган се сдобриха около празниците и по никакъв начин не показват лоши отношения една към друга. Дори нещо повече – херцогиня Съсекс прегърна приятелски снаха си на излизане от църквата.

И макар двете дами да показват наистина завидни топли отношения, то Уилям не си прави труд да се държи любезно с бременната Меган. При излизане от църквата, тя се обърна да му каже нещо, но той бе по-зает да оправя шала си, отколкото да й обърне каквото и да е внимание.

Това игнориране на новата принцеса бе видимо за милионите потребители в мрежата. Според запознати, причината за драмата е неприязънта на Уилям към Меган.

„Тя просто не намери общ език с Кейт. Уилям от самото начало бе против сватбата на брат си с нея. Смяташе, че твърде много прибързват и тя не е подходяща за съпруга на Хари. Но кралицата я подкрепя и той се принуди да отстъпи“, разкриват още придворните.

Уилям и Меган смразени на Коледа сн. Инстаграм

Уилям и Меган смразени на Коледа сн. Инстаграм

Очевидно между двамата е имало по-сериозни сблъсъци след сватбата и точно те са причина за разрива между четиримата. Що се отнася до останалите участници в драмата, между Кейт и Хари определено нямаше лоши чувства и очевидно все така се разбират, както от години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар