Лили Гелева се оказа скрита лимонка: Развела колежката си Анастасия Ингилизова! (виж тук)

Лили Гелева се оказа скрита лимонка: Развела колежката си Анастасия Ингилизова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Лили Гелева причинила развода на Анастасия Ингилизова и Христо Петков!

Актрисата Лили Гелева развела колежката си Анастасия Ингилизова. България познава Лили като „веганката” от кулинарното шоу „Черешката на тортата” и като д-р Мишева от сериала „Откраднат живот“.

Лили Гелева

Лили Гелева се оказа скрита лимонка

Тя е актриса и певица, „овъртолена” в изкуството. Освен запленена от театъра, Лили Гелева гради и музикална кариера.

Най-често чува за себе си, че е много бяла и не спира да се смее. Твърди, че ненавижда да живее с мисълта някой да не се чувства добре от нещо, което е направила. Но все пак го е сторила. Защото иначе скромната актриса развежда колежката си Анастасия Ингилизова.

Бившата любима на Деян Донков остава самотна майка и на второто си дете, което е едва на две години. И причината е „веганката” Лили. Вторият й мъж на Анастасия я заряза заради доста по-младата и скромна от нея Лили Гелева.

Това е кадърът на Народния театър Христо Петков. На зрителите е познат участието си в последния сезон на хитовата поредица „Под прикритие” и в ролята на Тодор Шумненеца от кино хита „Възвишение”.

Преди да се роди сина им Константин двамата с Анастасия имат дълга и щастлива връзка. Тя има и син от Деян Донков, който в момента е мъж на Радина Кърджилова, с която също имат момченце.

Те са първи приятели с тях и дори се разбрали да си кумуват, ако един ден се заженят. Но нещата се объркват между Анастасия и Христо, когато тя ражда сина им през 2014 година. И две години по-късно двамата се разделят.

В актьорската гилдия не спират да шушукат, че причината е изневярата на Христо. Той бил забелязан да се целува със слабо известна тогава блондинка. Година по-късно стана известно коя е тя-младата му колежка Лили Гелева.

Любовната афера на неверника е огромен удар върху Ингилизова. Защото познатата ни вече като „веганката” е с 12 години по-млада от нея и доста по-слаба. Докато бившата половинка на Деян Донков от години се бори с наднорменото си тегло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар