Слави Трифонов пропищя: Откачалки и некадърници атакуваха шоуто му! (виж тук)

Слави Трифонов пропищя: Откачалки и некадърници атакуваха шоуто му! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов търси нов актьор за шоуто, но удари на камък!

Пълни откачалки атакуват „Шоуто на Слави”. Дългия направи кастинг в търсене на заместник на актьора Тодор Башиянов. Той бе назначен на работа на местото на напусналия Виктор Калев, но така и не успя да грабне сърцето на шоумена, както го направи предшественика му.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не случи на заместник на Тодор Башиянов

Публична тайна е, че Слави Трифонов непрекъснато му търсел цаката и го обвинявал за всички гафове на шоуто и слаби скечове. Тодор Башиянов изкара в шоуто пет години и най-после Слави го уволни. Той напусна през юли, в края на сезона.

Но търсенето му на заместник претърпя пълен провал. Вчера Би Ти Ви излъчи първия ден от кастингите. Комисията бе в състав на Слави Трифонов, Иво Сиромахов, Евгени Димитров и Филип Станев.

Пред тях се изреждаха кандидати с огромно самочувствие, но без капка талант. Обявата, че шоуто търси актьор течеше от седмици, но резултата се оказа плачевен.

Претенденти за стола на Башиянов бяха таксиметров шофьор, служител в кол център, келнер и още неподходящи и некадърни люде.

Повечето от кандидати за заместници на Тодор Башиянов бяха далеч от актьорското майсторство и само един бе завършил ВИТИЗ. Липсваха познати имена в артистичния свят, което показа, че никой не ще да работи под командата на учиндолеца.

Въпреки че условията са примамливи, защото те ще делят една сцена с Мариан Бачев, Иво Сиромахов и Краси Радков, никой известен не се яви на прослушването.

Интересното е, че в кастигна участваха и деца. Което подсказва, че освен за стола на Тодор Башиянов, Слави търси заместник и за местото на детето чудо Крисия.

Малкият талант от Разград пък го напусна миналата година и вече е ученичка в музикалното училище „Любомир Пипков” в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар