Решението на бременната Петя Дикова потресе Аня Пенчева и Сашо Диков! (още подробности)

Решението на бременната Петя Дикова потресе Аня Пенчева и Сашо Диков! (още подробности)
4 (80%) 2 votes

Петя Дикова втрещи родителите си с това решение!

Петя Дикова изобщо не напира за сватба и бяла рокля. Бременната водеща не вярвала в институцията на брака. Като дете на разведени родители смятала, че подписа в гражданското е първата стъпка към края на щастието.

Петя Дикова

Петя Дикова не ще да се омъжва, втрещи родителите си

Въпреки че е бременна и напролет очаква първото си бебе, тя не искала да става законна съпруга на половинката си Илиян Любомиров.

Пипи, както е известна още Петя Дикова, предпочитала да живее като волна птичка, без обременяващи ритуали и подписи.

34-годишната водеща вярвала, че ако любовта е истинска ще оцелее и без излишни натежаващи формалности. А ако не е и подписа няма да я спаси. Затова искала да живее само на семейни начала.

Дъщерята на актрисата Аня Пенчева и на журналиста Сашо Диков и писателят Илиян Любомиров очакват момченце.

Половинката й Илиян също не напирал да минава под венчило. Той бил готов да даде пръстен на Пипи, за да се натегне на родителите й, но те не искали да се бъркат в решението на младите.

Затова бъдещите родители решили да дадат приоритет на бебето си. По настояване на бъдещия татко сина им ще носи името Александър. Това е първата буква на Аня и Сашо-родителите на Пипи.

Според злите езици това бил хитър ход на ко-водещият на Гала в предаването й „На кафе”. Така писателя рекламист си гарантирал благословията на влиятелните родители на любимата му.

Говори се, че бебето им било планирано, а Петя минала през всички всевъзможни прегледи преди да зачене. Щерката на Аня Пенчева и Диков сама споделила, че си правила изследване на яйчниковия резерв преди месеци.

Минала и на прегледи при ендокринолог. Пипи има хашимото, което заболяване влияе на хормоналния баланс. То може да предизвика спонтанен аборт, ако не се държи под контрол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар