Уилям и Хари смразени на Коледа (Жестовете ги издадоха) Преглеждания: 12005

0
Оценете този post

Уилям и Хари смразени на Коледа, Кейт и Меган разиграли цирк

Уилям и Хари продължават да са в лоши отношения и всъщност това е, което издаде напрежението между двете двойки. Двамата принцове не се поглеждаха, не общуваха помежду си и по всичко изглеждаше, че въобще не се разбират. След като се разбра, че е имало драми между херцогините, а после Хари и Меган са решили да се изнесат от Кенсингтън, тръгнаха множество слухове. Оказа се обаче, че именно между Хари и Уилям е възникнал конфликтът, а не между двете принцеси.

Уилям смятал, че Меган не е подходяща за Хари, поради което се противил дори на сватбата им. А след това не искал да я приобщи към двореца. По нареждане на баба си — кралица Елизабет, младият мъж решил да приеме новата си снаха, но се оказало, че въпреки това двамата не се разбират.

Това се видя и на коледната разходка. Обичайно Уилям и Хари си разменят по някоя шега, казват си нещо или най-малкото си разменят поглед. Сега всеки от тях стоеше отстрани и гледаше в различна посока.

„Личи си, че не се чувстват удобно в компанията си. Дори и фактът, че Камила не придружаваше принц Чарлз на службата, не помогна. Между двамата цари страхотно напрежение“, коментират приближени до двойката.

Двамата са силно смразени най-вече заради Меган. Досега Хари се вслушваше в думите на брат си, но сега е твърде защитнически настроен към съпругата си и държи всичко да се случва, както тя иска.

Уилям и Хари смразени по Коледа. Кадри: Дейли Мейл
Уилям и Хари смразени по Коледа. Кадри: Дейли Мейл

„Уилям няма нищо против Меган, просто не смята, че тя е човекът, който е подходящ за партньор на Хари. Донякъде смята, че тя се възползва от ситуацията и не го скри. Той дори бе против сватбата им и само фактът, че Кейт му роди трето дете, накара кралицата да отхвърли мнението му. Само защото Хари няма шанс да стане крал“, казват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.