Скандалната Парис Хилтън потресе: Иска да зачене от… непознат! (още подробности)

Гласувайте за статията

Парис Хилтън иска да зачене от напълно непознат!

Скандалната Парис Хилтън има само едно желание. Милионерската наследница иска да стане майка, но от неизвестен мъж. 37-годишната богаташка се е примирила, че няма да има законна половинка до себе си. Но пък си мечтае да си има наследник.

Парис Хилтън

Милионерката Парис Хилтън не спира с приумиците си, смая света

И затова е готова щедро да възнагради мъжа, който ще си дари спермата, за да стане тя майка на ин витро бебе. Но това ще се случи едва след като бъдещият донор изпълни многобройните й изисквания, които никак не са лесни.

Таткото на бъдещото й отроче трябва да има добър външен вид, високо ниво на интелигентност, но и да идва от добро семейство.

„Проблемът е, че донорите не са милионери. Богатите хора не се нуждаят от продажба на сперматозоиди. Хилтън вярва, статутът на самотна майка се вписва в нейния имидж, че може да направи всичко и не се нуждае от мъж, за да успее“, споделя неин приятел, цитиран от БГНЕС.

Поредната връзка на богаташката се провали през миналия месец. Тогава Парис Хилтън се раздели с годеника си Крис Зилка. Актьорът и хотелиерската наследница се сгодиха навръх Нова година.

Те трябваше да се разходят до олтара на 11 ноември. Преди това Парис Хилтън и светска дама получи от Зилка диамантен годежен пръстен за два милиона долара.

Парис се запознава с актьора преди осем години на раздаването на наградите „Оскар”. Но двамата стават двойка едва преди две години. Чаровната блондинка заряза любимия си преди сватбата.

Според близки до милионерката тя го направила, защото вече не виждала в Крис своята идеална половинка. След което се концентрира върху работата си и с актьора реши да останат само добри приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар