Дует Ритон сащиса на Коледа: Здравко се пусна по татуси, а Катя по моцарели! (виж тук)

Гласувайте за статията

Дует Ритон не спира да провокира със снимки в мрежата!

Дует Ритон шашна потребителите на мрежата. Звездното семейство се пусна доста прелюбопитно по Коледа. В мрежата Здавко от Ритон сподели буквално шокиращ кадър.

Ритон

Ето ги Ритон и щурата им Коледа

На снимката той е татуиран, неговата половинка Катя е по гърди и оскъдно бельо, а Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, е по плочки.

Интересните облекла на звездите предизвика неимоверен интерес сред аудиторията. Те са заложили на щампови коледни облекла. Комичният ефект наистина е постигнат, що се вижда от реакцията на зрителите.

„Коледният дух ни завладя”, написа Здравко под шеговития фотос на двойката. На самата Коледа пък, към музикалното семейство се присъедини и друга звездна двойка – водещата Гала и нейната половинка Стефан Николов.

Тази година и останалите звезди полудяха да качват коледни снимки в мрежата. Зрителите заподозряха, че те провеждат своеобразен конкурс, който обаче никой и никъде не е обявил.

Голямото публикуване стартира още на Бъдни вечер, като интензивността им през Коледа намаля по интензивност.

Актьорът от „Откраднат живот“ Наум Шопов в шеговит стил пусна снимка от фитнес залата, на която е с коледна шапка на Дядо Коледа и е вдигнал щанга. Д-р Тасев от хитовата поредица изтъкна, че на празниците калориите от трапезите и сърмите трябва да бъдат предварително заслужени с физически упражнения.

Гери-Никол и Цвети Янева се щракнаха и през двата дни пред своите елхи, залагайки на различни тоалети. И двете бяха ослепително красиви.

Някои от ВИП-овете заложиха на снимки с децата си. Сред тях баха Емануела, Преслава, Десислава, Коцето, Есил Дюран, Джена и други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар