Павел и Венци Венц се пуснаха чисто голи в снега!

Павел и Венци Венц се пуснаха чисто голи в снега!
5 (100%) 1 vote

Павел и Венци Венц получили вдъхновението си в Трявна!

Павел и Венци Венц направиха най-емоционалното си парче. Двамата рапъри достигнали до идеята за него след като се пуснали голи по снега на Витоша. Преди това певците се изолирали за девет дни в стара дървена къща насред планината над красивия град Трявна.

Павел и Венци Венц

Павел и Венци Венц изненадаха с ново парче

В хижата те били в компанията на приятелите си от дуета Пламен и Иво Добреви. В къщата се намирала само студийната им техника и една камина, а момчетата били под грижите на двама възрастни хора.

На деветият ден от престоя им в планинската хижа се случило чудото. Те повече нямали намерение да правят музика, защото били доволни от резултатите.

В един момент обаче случайно попаднали на филм по телевизията „Да дойдеш на света”. В лентата се разказвало за войната в Сараево.

След като изгледали филма Венци възкликнал: „Имам идеята”. Партньорът му Павел пък изригнал: „Имам музиката”. Именно така се ражда парчето им „Без религия”. Спецовете, а и певците са категорични, че това е най-емоционалното им парче.

После те споделят идеята си с екипа на „Вирджиния рекърдс”. И всечко се завърта моментално. Решават да снимат видеото там, горе в планината. Идеята да застанат горли до кръста в най-големия студ е пак на музикантите.

Качват се да снимат клипа към песента с екип от шестнадесет човека. Те са водени от изпълнителния продуцент на „Вирджиния Рекърдс” Люси Иларионов.

Режисьорът Люси и операторът Андрей Андреев правят снимките, когато в София има снежна буря, а на Витоша температурата е – 7 градуса и духа силен снежен вятър.

Въпреки това певците и за миг не се поколебават, оплакват или съжаляват за идеята си. Резултатът е видеото на „Без религия“. „Разголени сърца – това сме ние в тази песен. Много искахме да ви я подарим точно на Коледа.“, споделят Павел и Венци Венц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Павел и Венци Венц се пуснаха чисто голи в снега!”

  1. micky

    Дек. 28. 2018

    a po edin minet ne si li napraviha

Добавете коментар