Журналистът Васил Петев: Венета няма да спре да пише, докато Галена не спре да пее! (виж тук)

Журналистът Васил Петев: Венета няма да спре да пише, докато Галена не спре да пее! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Васил Петев не спира с остроумните си постове в мрежата!

Журналистът Васил Петев публикува доста странен пост за коледните празници. Определено обра овациите на потребителите, въпреки че някои от героите в текста му надали ще останат очаровани. Предаваме думите му без редакторска намеса:

Васил Петев

Васил Петев изригна с интересен пост

„Евгени Минчев, който ми беше фейсбук приятел докато не изръсих нещо ултра толерантно към гейовете и ме изтри, няма да спре да прави Бизнес дама на годината, докато не му връчите наградата на него. И Венета няма да спре да пише, докато Галена не спре да пее.

Казвам това, защото пътеките са важни. И знаците по пътя също. Как ще разберете, че въпреки празничното плюскане всичко ще бъде наред, ако я няма рекламата на Дегазин?

Как ще разберете, че всичко е свършило, ако миризмата на кисело зеле никога не изчезне? Или пък ако Алена никога не каже – на Козирозите всичко им е шест, само здравето, любовта и късмета им едвам ловят две точки.

Мисля за всичко това – първо, защото очевидно съм мрачно типче, и второ, защото очевидно според Милена съм в Сатурнова дупка.

– Е, ако е така, всичко е ясно! – казвам успокоен аз. – Явно и дупката ми е по някаква тъпа обществена поръчка. Затова толкова друса – добавям, докато предъвкавам поредната съсухрена от празнично настроение сърма.

– Възможно е – поглеждаме с известно съжаление Милена – Напълно е възможно, дори.

Истината е, че мен тази работа с празниците от дете ме уморява. Подарят ми като 3 годишен пластмасов сглобяем Съюз – ТМ7, а аз още като го видя и вече питам, а къде точно се намира катапултната капсула?

Не, че не вървям в технологиите, но ме уморяват схемите, графиците, купуването на продукти, войната по пътища с торбите пълни с такива продукти. Както и всички присъдружаващи тази уникална празнична забава дейности… Като малки червени шапчици, неработещи стари гирлянди, ухилени от домашна сливова близки роднини и приятели, ронещи се елхи и добро настроение.

И с всичко това до тук, в никакъв случай не искам да кажа, че няма изход. Че всичко е безвъзвратно загубено, че празниците винаги ще останат тъпи, и че катапулта обикновено няма да работи.

Напротив – друго казвам. Казвам само, че някой трябва да му я даде тази наградата на Евгени бе!“, написа Васил Петев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар