Васил Петев не спира с остроумните си постове в мрежата!

Журналистът Васил Петев публикува доста странен пост за коледните празници. Определено обра овациите на потребителите, въпреки че някои от героите в текста му надали ще останат очаровани. Предаваме думите му без редакторска намеса: [caption id="attachment_576987" align="aligncenter" width="300"]Васил Петев Васил Петев изригна с интересен пост[/caption]

"Евгени Минчев, който ми беше фейсбук приятел докато не изръсих нещо ултра толерантно към гейовете и ме изтри, няма да спре да прави Бизнес дама на годината, докато не му връчите наградата на него. И Венета няма да спре да пише, докато Галена не спре да пее.

Казвам това, защото пътеките са важни. И знаците по пътя също. Как ще разберете, че въпреки празничното плюскане всичко ще бъде наред, ако я няма рекламата на Дегазин? Как ще разберете, че всичко е свършило, ако миризмата на кисело зеле никога не изчезне? Или пък ако Алена никога не каже - на Козирозите всичко им е шест, само здравето, любовта и късмета им едвам ловят две точки. Мисля за всичко това - първо, защото очевидно съм мрачно типче, и второ, защото очевидно според Милена съм в Сатурнова дупка. - Е, ако е така, всичко е ясно! - казвам успокоен аз. - Явно и дупката ми е по някаква тъпа обществена поръчка. Затова толкова друса - добавям, докато предъвкавам поредната съсухрена от празнично настроение сърма. - Възможно е - поглеждаме с известно съжаление Милена - Напълно е възможно, дори. Истината е, че мен тази работа с празниците от дете ме уморява. Подарят ми като 3 годишен пластмасов сглобяем Съюз - ТМ7, а аз още като го видя и вече питам, а къде точно се намира катапултната капсула? Не, че не вървям в технологиите, но ме уморяват схемите, графиците, купуването на продукти, войната по пътища с торбите пълни с такива продукти. Както и всички присъдружаващи тази уникална празнична забава дейности... Като малки червени шапчици, неработещи стари гирлянди, ухилени от домашна сливова близки роднини и приятели, ронещи се елхи и добро настроение. И с всичко това до тук, в никакъв случай не искам да кажа, че няма изход. Че всичко е безвъзвратно загубено, че празниците винаги ще останат тъпи, и че катапулта обикновено няма да работи. Напротив - друго казвам. Казвам само, че някой трябва да му я даде тази наградата на Евгени бе!", написа Васил Петев.