Благородно! Бащата на Меган Маркъл раздаде коледни подаръци на бездомни деца

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл трогна с жестове по Коледа

Въпреки че прекара Коледа сам, без семейството си и изолират от дъщеря си Меган Маркъл, Томас Маркъл доказа, че за него Коледа има повече смисъл, отколкото за много други хора. Бащата на херцогинята на Съсекс раздаде играчки и храна на бездомни деца от общежитията за имигранти край Тихуана, само на метри от мексиканската граница.

Томас Маркъл от години живее в Мексико и явно не е забравил уроците, които е преподавал и на Меган, докато е била малка. Дори на Коледа той не забрави нуждаещите се и им подари играчки и храна, за да не са толкова тъжни на празника.

Самият Томас посрещна сам празниците, изолиран от семейството и от дъщеря си Меган. Херцогинята ще празнува с майка си Дория и кралица Елизабет в Уиндзор, а баща й ще прекара празниците сам, тъй като тя дори не пожела да говори с него.

Преди няколко дни Томас Маркъл за пореден път се появи по телевизията, но този път, за да помоли кралицата да опита да го помири с дъщеря му. Отчаяният баща каза, че не я е чувал от сватбата насам и се надява британския монарх да помогне за стопляне на отношенията им. Меган обаче игнорира и това съобщение, а Томас явно се е предал, че няма да види дъщеря си и внуците си.

Двамата са отчуждени от момента, в който той избухна със серия от интервюта пред пресата, а преди това прие да позира на папарак срещу 100 000 долара.

 Томас  и Меган Маркъл с благотворителни жестове на Коледа сн. Инстаграм

Томас Маркъл с благотворителни жестове на Коледа сн. Инстаграм

И докато Меган се готвеше за поредното кралско парти, Томас раздаваше подаръци на бедните. Негови приятели разкриват, че това далеч не е първият път, когато го прави, а е нещо като традиция. И не смята да се хвали с тази си инициатива пред никого. Нито да привлича внимание върху този факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар