Доналд Тръмп с колосален гаф пред дете на Рождество: Още ли вярваш в дядо Коледа?!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп с колосален гаф пред 7-годишно дете, пита го вярва ли в дядо Коледа

Доналд Тръмп направи колосален гаф навръх Рождество Христово. Президентът на САЩ и съпругата му Мелания участваха в пряка линия с нацията, като приемаха обаждания от граждани в Белия дом. Ставаше въпрос за инициативата „Проследи дядо Коледа“ с NORAD Santa Tracker, а тя е с благотворителна цел. В същото време обаче Тръмп не пропусна почти да съсипе празника на едно от децата с думите „Още ли вярваш в дядо Коледа?“.

Американският държавен глава прекара цял ден да се оплаква в Туитър, че вместо да си е у дома в имението Мар-а-Лаго, е принуден да остане в Белия дом, заради проблеми с правителството. Мелания също се върна в Белия дом, за да е до него и съвестно изпълни задължението си, когато помагаше за телефонните за обаждания. Тя съобщаваше на децата, че дядо Коледа е в Сахара, след това в Мароко, но обеща на слушателите си, че още на сутринта той ще е минал и ще е оставил подаръците под елхата. С усмивка първата дама демонстрира чар и търпение, дори към най-досадните участници в предаването.

Не само деца обаче звъняха на първата двойка. Доналд и Мелания трябваше да отговарят и на въпроси свързани с правителството. Двамата съпрузи, освен това коментираха и случващото се по границата, както и други наболели въпроси.

Доналд Тръмп с колосален гаф по Коледа сн. Туитър

Доналд Тръмп с колосален гаф по Коледа сн. Туитър

По-късно те посетиха националната катедрала за вечерната служба по повод Рождество и се прибраха в Белия дом. Не е ясно кога семейство Тръмп ще се върне в Мар-а-Лаго, но е факт, че на никой от тях не бе приятен фактът, че са разделени със семейството по Коледа. И двамата оставиха наследниците си във Флорида и се върнаха сами в Белия дом. Няма съмнение обаче, че гафът на Тръмп бе продиктуван именно от факта, че е оставен сам с жена си във Вашингтон, навръх празника.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар