Преслава празнува със семейството си (Няма участия по празниците)

Гласувайте за статията

Преслава прекарва Коледа с Павел и Паола

Преслава празнува със семейството си. Тази година поп фолк изпълнителката ще посрещне празниците не с феновете си, а със своето семейство. На Коледа тя ще бъде у дома с цялото си семейство и няма да радва почитателите си със своите хитове. Изпълнителката си е взела няколко дни почивка от натоварения й график, пише show.blitz.bg.

И докато колегите на Преслава ще работят и на Коледа и на Нова година, то тя е предпочела да работи само на Нова година. 2019-та поп фолк изпълнителката ще посрещне в „града по тепетата“, а именно Пловдив. Това Преси обяви в официалните си профили в социалните мрежи още преди два месеца.

На Коледа обаче Преслава ще си е вкъщи с цялото семейство. Това ще е първата Коледа и на малката Паола, затова и родителите й очакват с нетърпение тя да дойде. Те са накупили много играчки за първородната си рожба, макар тя все още да не разбира. Тази година Преслава и Павел поканили всичките си близки в тяхното жилище.

Два дни те обикаляли по магазините, за да купят правилните подаръци за своите роднини, а поп фолк изпълнителката сама ги опаковала и ги сложила под елхата.

От много време насам това ще е първата Коледа, на която Преслава няма да работи. Досега Преси почти не е пропускала участие. Откакто стана майка обаче, нещата коренно се промениха и тя редуцира работния си график.

За разлика от Преслава, останалите й колеги ще се трудят неуморно дори и на Коледа и няма да имат възможността да я отбележат със семействата си.

Преслава празнува със семейството, а не с феновете си сн. Инстаграм

Преслава празнува със семейството, а не с феновете си сн. Инстаграм

Анелия и Емилия ще пеят в известна дискотека в Пловдив, Деси Слава и Емануела ще са в столицата, Глория в Марково, Галин в Шумен, а Фики край гръцката граница в Кулата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар