Илиян Любомиров разкри истината за ориенталските танци! (гаджето на Петя Дикова взриви)

Илиян Любомиров разкри истината за ориенталските танци! (гаджето на Петя Дикова взриви)
5 (100%) 1 vote

Илиян Любомиров едва не се пръсна от смях като научи, че е ориенталски танцьор!

Гаджето на Петя Дикова – писателят Илиян Любомиров бе на път да си глътне дъвката. Научавайки за себе си факт, който и самият той не е подозирал досега. А именно, че е професионален ориенталски танцьор.

Илиян Любомиров

Илиян Любомиров се счупи от смях с ориенталските танци

Припомняме, че преди дни тази новина избухна в интернет и сащиса мало и голямо. И до днес ни е трудно да си представим анализаторът на Гала да чупи снага и да върти дупе под звуците на маанета, но… знае ли се. Ето как коментира сензацията той лично:

„Илиян се изявявал като танцьор, и то на ориенталски танци. Няколко години се подвизавал в това си амплоа, след което животът му поднесъл нови изкушения и покрай ангажиментите се отдалечил от танците.

Към днешна дата често се връща в спомените си от онова време, а когато попадне на ориенталски танц, целият настръхва от вълнение.“ ХАХАХАХАХАХА… Фактите са си fakti.bg…“, написа Илиян Любомиров в профила си.

След това обаче реши, че празниците не са време за сръдни и обиди. Махна с ръка и пожела следното на всичките си реални и виртуални приятели и последователи:

„Вярвайте в сармите или в сарказма; В уюта или в кича; В бог или в липсата му; В дядо коледа или в дядо мраз; Вярвайте в чудесата на определен ден или в ежедневните такива…

Всичко това си е ваша работа, само не бързайте с порастването, носете топли чорапи, грейки и елеци, пийте много вода. Не шофирайте след алкохоли, щото е тъпо и се обадете на бабите си, те го заслужават“, пожела в навечерието на Бъдни вечер Илиян Любомиров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар