Николай Бареков: Бахрейн купува двойно повече самолети за същите пари от бедна България!

Николай Бареков: Бахрейн купува двойно повече самолети за същите пари от бедна България!
4 (80%) 1 vote

Николай Бареков разбуни духовете в социалната мрежа!

Евродепутатът Николай Бареков разбуни духовете в мрежата със скандално разкритие. И то е, че в Бахрейн са закупили двойно повече самолети F-16 от България, при това за същите пари. Ако не вярвате, вижте какво оповести самият Бареков:

Бареков

Николай Бареков разбуни духовете

„БАХРЕЙН КУПУВА ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ НОВИ САМОЛЕТИ F-16 ОТ БЕДНА БЪЛГАРИЯ!!!!

Чета тази новина, посочена от Афера и от Богомил Бонев, и виждам, че Бахрейн купува 16 самолета F-16, четвърто поколение, на цена от 1,2 милиарда долара. Което е горе-долу 2 милиарда лева.

За точно колкото наша бедна България купува 8 от същите самолета, тоест двойно по-малко. Познавам отлично Бахрейн, най-малката, демократична, полу-либерална и сравнително некорумпирана държава на Арабския полуостров.

Бил съм техен гост през март тази година като член на Европейските консерватори и ще проверя къде са отишли нашите пари, вместо за още 8 закупени самолета. Познавам шефа на тайните им служби и външния им министър.

Или комисионната на Каракачанов и кабинета е 100% (около 1 милиард рушвет!) от цената или някой си купува американско благоволение с парите на народа.

А парламентът на Република България се е превърнал в апендикс на ГЕРБ и скоро ще го режат. За това депутатите барабар с Магарешки, Мухарем Карадаь и Корнелия Нинова мълчат, цъфтят и ухаят като майски рози в програмен кабинет. А такива като мен в дълбока опозиция ще се борят за истината.

Нямам нищо против сделката за американските самолети, но питам как се харчат нашите пари за тях и защо не вземаме двойно повече самолети за 2-та милиарда, които плащаме?!“, коментира Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар