Мариела Нордел сащиса: През 2018-та срещнах две стари и една нова любов! (виж как се похвали)

Гласувайте за статията

Мариела Нордел е благодарна на отминаващата година!

Кулинарката с латино кръв Мариела Нордел благодари на отминаващата 2018-та година в часовете преди Бъдни вечер. За всеобщо учудване тя май ще задмине и плеймейтките с любовите, които е изживяла в последните 365 дни.

Мариела Нордел

Доста любовна се оказа изминалата година за Мариела Нордел

Мариела се похвали, че съдбата я е срещнала с две от старите й любови. Както и с една чистак нова, която я издигнала едва ли не до небесата. Ето какво сподели Нордел на всеослушание в мрежата:

„В навечерието на светлия празник Рождество Христово да благодарим на Господа за изминалата година! Желая на всичките ми приятели тук весели Празници и една щастлива нова година!

На вярващите – да намерят време днес да се помолят и благодарят на Бога, а на невярващите – да направят рекапитулация пред своята съвест за изминалото време.

2018 не беше лесна за мен, но ми даде много – всяко едно усилие си заслужаваше! Успях да оздравея, срещнах отново младежката си любов и друга една, която не беше толкова младежка, но пак беше хубава, и съвсем наскоро нова една, която кой знае, може да излезе…

Но, каквото и да излезе, прекрасно е да се влюбиш отново – все пак кубинската ми кръв няма как да не се прояви.

Работя, каквото обичам, пътувах много – което още повече обичам, имам нов, красив дом, приятелите ми са добре, детето е здраво и за тийнейджърските си години е твърде спокойно, и послушно…

Какво повече може да иска човек?! Честита ни Коледа и настъпваща нова 2019!“, пожела на всички Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар