Валентин Кулагин отново наточи секирата: Ето кого посече този път! (виж тук)

Валентин Кулагин нападна журналистите бесен
1

Валентин Кулагин не спира с жлъчта си дори по празниците!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин не спира да „хапе“ дори преди празниците. Наскоро той отново наточи секирата си, за да посече… Не, този път не някой от бившите си съквартиранти, а журналистите.

Кулагин
Валентин Кулагин нападна журналистите бесен

Гневът на хасковлията е по повод статия, в която се казва, че е бил спонсориран от подземен бос. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Вестник „Уикенд“, на които многократно отказвам интервюта през последните 2 години, спряха да ме молят и започнаха да си измислят сами истории за мен.

Няма никакъв такъв бос, нито под земята, нито на паважа, нито от Люлин, нито от центъра. Много интересно защо няма имена обаче. В тази сфера на вероятностите.

Освен да се казва БОС, господина. Хюго Бос. И не само – няма мъж и никога не е имало такъв, който да ме издържа. Дължа всичко само и единствено на себе си, двете си ръце и умната ми глава. Колкото и да не ви харесва и да ви е необяснимо – факт.

А сайта „факти“ – да си смени името! Дано не го ядосам сега този въображаем БОС и не се появи накрая да ми спре кранчето.

Колкото до всички мои поддръжници, които гласуваха за мен всяка седмица – това са хората от народа. Благодаря им. Те значат повече и от 100 боса. И от 100 измислени печатни, и виртуални издания.

И нека не забравяме… От предаването си ТРЪГНАХ, не чрез зрителски, sms вот. А чрез виртуален facebook. В И Р Т У А Л Е Н. Буквално“, изригна Валентин Кулагин.

1 коментар
  1. Златена казва

    Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова сега като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.