Кралица Елизабет помирява Кейт и Меган по празниците (Произнесе специална реч)

Гласувайте за статията

Кейт и Меган се помиряват заради кралицата, Елизабет със специална реч

Кралица Елизабет направи опит да помири Кейт и Меган по празниците. С коледната си реч, кралицата за пореден път призова за мир и разбирателство не само в семейството, но и в политиката.

Традиционното слово на Елизабет за нацията не подмина и семейните проблеми. И въпреки че не каза нито дума по адрес на двете си снахи, призивът й за мир и разбирателство бе изтълкуван от мнозина, като послание и за двете.

„Дори и при най-дълбоките различия, да се отнасяме към другия човек с уважение и като с човешко същество винаги е добра първа стъпка за по-голямо разбиране“, казва Елизабет.

Посланието й бе схванато от мнозина като апел към обидите срещу Тереза Мей, както и за кавгите в собственото й семейство. Междувременно стана ясно, че кралицата отново си остава една от най-ангажираните кралски особи през годината. Кралицата е била над 120 дни ангажирана с публични събития. Синът й принц Чарлз има 160, а принц Едуард е поел голяма част от задълженията й — 170. Най-много са тези на принцеса Ан, която общо 180 дни е работила за кралското семейство. За разлика от тях, принц Хари е бил едва 98 дни ангажиран с кралски ангажименти. Принц Уилям има цели 120 дни, а Кейт продължава да се води в отпуск по майчинство след раждането на третото си дете. Меган пък не бе включена в кралския протокол до сватбата си с принц Хари през май. Поради което нейните изяви са най-малко на брой.

Кралица Елизабет помири Кейт и Меган сн. Уикипедия

Кралица Елизабет помири Кейт и Меган сн. Уикипедия

Иначе двете херцогини са получили заповеди да се явят в двореца Уиндзор за празниците. И напук на слуховете, че не искат да се виждат, ще прекарат Коледа заедно. Те вече бяха принудени да гостуват и на празничния банкет даден от кралицата в Бъкингам. И по нищо не личеше, че имат каквито и да е проблеми помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар