Куриоз в Норвегия! Апаш се заключи в кола, която искал да открадне

Гласувайте за статията

Куриоз в Норвегия, крадец се заключил в кола, която опитал да открадне

Тази Коледа полицията в Норвегия отбеляза не само намаляване на нивото на престъпността, но и повишаване броя на крадците, които сами се заключват на местопрестъплението. Пореден куриоз се случи само преди ден, а в Тронхайм се забавляват с това.

Крадец на автомобили сам се обадил в полицията с молба да го спасят, след като се заключил в кола, която искал да открадне.

Случката се разиграла в град Тронхайм. Младежът се опитал да проникне в чужд автомобил през нощта, но когато направил опит да отвори вратата на колата, тя се оказала заключена.

Според полицията в Тронхайм, младежът е позвънил от мобилен телефон, малко след неуспешния опит да излезе от возилото. В разговора с властите той призовал полицаите да му помогнат да излезе. В хода на разговора станало ясно, че мъжът е заключен в кола, паркирана на паркинг пред автосалон, съобщава АП.

Властите от Норвегия разкриват, че става дума за 17-годишен младеж, който е добре известен на полицията, тъй като и преди е имал криминални прояви.

Засега остава тайна защо всички врати са били заключени, както и как точно младият разбойник се е озовал безпомощен в автомобила.

Местните власти обаче обявили в Туитър, че се втурнали към местопроизшествието, за да спасят крадеца и да го задържат на място.

Това не е първият подобен случай. Преди няколко години крадец се принуди отново да извика полицията, след като бе заключен в колата от мечка. Тогава мъжът се опитал да проникне с взлом в къща в провинцията, когато се натъкнал на избягала от местен зоопарк мечка.

Куриоз в Норвегия, автокрадец се заключи в кола сн. Wikimedia

Куриоз в Норвегия, автокрадец се заключи в кола сн. Wikimedia

Ужасеният мъж се заключил в къщата, а след това се обадил на полицията, когато животното опитало да разбие прозореца. Властите успели да го отърват от четириногия му преследвач, но и самият той доста време прекарал в затвора.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар