Стефан Данаилов среща на сцената старата си тръпка Аня

Гласувайте за статията
Мастера преодоля болежките

Стефан Данаилов не вижда и едва хора, но ще намери сили пак да излезе на сцената – пише в. „Уикенд“. През януари легендарният актьор ще започне репетиции за нов спектакъл в Народния театър – отбелязва изданието. Премиерата на постановката „Актрисата“ ще е напролет – най-вероятно през април.

„Чакам с нетърпение да започнем работа по пиесата. Дотолкова съм развълнуван, че ще деля една сцена с Мастера, че не мисля изобщо за предстоящите празници. Да идва по-бързо Новата година, че да се захващаме“ – споделя пред изданието актьорът Ненчо Илчев. Той е сред щастливците, които ще партнират на Ламбо в постановката и е негов ученик – завършил е класа му в НАТФИЗ.

Идеята за актрисата е на Аня Пенчева. Тя предложила на Стефан Данаилов заедно да направят спектакъла, а той първоначално й отказал. После обаче племенницата му Росица Обрешкова му прочела текста и променил мнението си.

Освен Стефан Данаилов, Аня и Ненчо в постановката ще играят и Кирил Ефремов, Иван Панев и Павката – артист от първия випуск на Ламбо в театралната академия. Екранният майор Деянов от „На всеки километър“ лично подбрал по-голямата част от състава на продукцията, която отсега се очертава като мегахит.
„Не съм казал още – край, дотук бях“ – признава 76-годишният Стефан Данаилов.

Данаилов излиза на сцената

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар