Бременната Меган Маркъл с ултиматум към принц Хари (Вижте какво му забрани)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл постави ултиматум на съпруга си

Появата на Меган Маркъл доведе до куп промени в Двореца. Въпреки, че тя многократно наруши протокола, откакто е част от кралското семейство, никой не си позволява да влезе в конфликт с нея.

Принц Хари също не е изключение. В името на разбирателството и мира в семейството, той не противоречи на любимата си.

Въпреки, че е свикнал с подреден живот, принцът вече е приел, че с появата на амбициозната Меган, животът му коренно ще се промени. Той не противоречи на бившата актриса. И откакто знае, че тя ще го дари с наследник, изпълнява всяко нейно желание.

Заради любовта си към Меган Маркъл, принц Хари реши да сложи край на една традиция, която продължава вече 20 години. И тази година в дните преди Коледа той ще се откаже от любимото си занимание. Традиционно по това време на годината той ходи на лов с приятели.

Миналата година, когато все още беше само сгоден, той също пропусна събитието. Меган Маркъл заявила в прав текст, че е против убиването на животни за удоволствие и не желае той да участва в подобни актове.

Приятелите на принца са изумени от промяната в него и споделят, че откакто е със съпругата си е просто неузнаваем, пише Лайфстайл.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар