Във война ли са Кейт Мидълтън и Меган Маркъл? (Истината за отношенията им)

Във война ли са Кейт Мидълтън и Меган Маркъл? (Истината за отношенията им)
5 (100%) 1 vote

Напоследък все по-усилено се говори за война между двете херцогини Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

Непрестанните слухове за война между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са причината изданието „Пийпъл“ да направи анализ на отношенията между двете херцогини. Двете красавици греят на корицата на новия брой на известното списание, видя Лайфстайл.бг.

Но ето какво точно пише в погледа на изданието върху отношенията между двете херцогини и предполагаемата война в двореца.

Кейт и Меган са известни най-вече като половинки на съпрузите си. Но истината е, че те двете са отделни личности и всяка от тях има свое виждане за живота. Основният сблъсък между двете е провокиран най-вече от произхода им. Меган Маркъл е американка, а Кейт Мидълтън – англичанка.

За представителите на първата нация е известно, че са открити и споделят мнението си директно. Докато вторите са по-сдържани и са известни най-вече с добри обноски и любезност.

Да не забравяме, че Меган Маркъл е бивша актриса. Тя успя да укроти принц Хари. Но най-интересното в случая е дали ще постигне това и със себе си.

Докато Кейт Мидълтън поддържа образа на перфектна майка и съпруга, то Меган винаги е в епицентъра на събитието. Източници на изданието допълват, че най-голямото предизвикателство за всички в двореца е да задоволят капризите на Меган Маркъл. Това едва ли се харесва на Кейт Мидълтън, която е съпруга на бъдещия крал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар