Нина Добрев разкри как се храни за перфектна форма (Вижте тук)

Нина Добрев разкри как се поддържа в перфектна форма сн. Инстаграм
0

Нина Добрев разкри диетата си

Нина Добрев разкри как се храни, за да поддържа перфектната си форма. Актрисата с български корени сподели в интервю за списание „Womens Health“, чиято корица краси, хранителния си режим. Нина, която българските зрители познават като Елена Гилбърт от сериала „Дневниците на вампира“, яде на всеки два часа, пише pik.bg.

Нина, която навърши 30 години на 9-ти януари, споделя, че перфектната й форма се дължи и на постоянните тренировки. Канадската актриса с български корени разкрива, че има нужда да се „поти“ всеки ден и с радост показва невероятните резултати от усилията й. „Храненето на всеки два часа звучи прекалено, но аз се чувствам по-здрава и по-щастлива, когато съм сита, а и мозъкът ми функционира по-добре“, казва Нина за хранителните си навици.

Добрев споделя също, че вече е много по-отговорна и внимава с какво се храни. „С възрастта станах много по-отговорна към това, с което се храня“, споделя актрисата.

Освен, че яде на два часа, Нина тренира много. За да не й омръзват тренировките обаче, тя се опитва да ги разнообразява всеки ден. „Гледам да спортувам по различен начин всеки ден – хем ми е по-забавно, хем тялото ми не привиква към едно и също натоварване“, споделя още Нина.

В момента актьорската кариера на Добрев процъфтява. Затова тя не бърза да създава семейство, не изпитва тази необходимост. Но разкрива, че със сигурност ще има и кариера, и семейство, когато изпита тази необходимост. „Със сигурност ще имам и двете – и кариера, и семейство. Все още обаче работя върху себе си. Когато имам семейство, ще искам да насоча цялата си енергия към него, но все още не съм готова за това. След десет години, надявам се, че ще бъда.

Нина Добрев разкри как се поддържа в перфектна форма сн. Инстаграм
Нина Добрев разкри как се поддържа в перфектна форма сн. Инстаграм

Майка ми от десет години е готова да стане баба. Тя всяка година за Коледа ми подарява бебешки дрешки като намек да побързам с децата“, казва още актрисата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.