Никита Джонсън попиля Златка Райкова след „Биг Брадър“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Никита Джонсън сподели истинското си мнение за Златка Райкова

Никита Джонсън попиля Златка Райкова след излизането им от риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. В къщата на шоуто избухна невиждан скандал между двете заради стара афера на плеймейтката с мъжа на Никита. Това стана една от най-обсъжданите теми, не само сред съквартирантите, но и от зрителите на предаването.

Поведението на Джонсън обаче не срещна ничие одобрение. Дори и съпругът й Борислав не беше доволен, че е разгласила тази стара история между него и Златка. Никита обаче продължи да дъвче тази тема до последно.

„Но да продължим с темата за грешките. Тук неминуемо стигам до онзи момент с ревността – типичните женски слабости, които може и да не са на 100%, а например само на 2, но дълбоко в теб спят, дремят и в някакъв момент изскачат на повърхността. Когато Златка започна с поредицата си от провокации, аз изведнъж преведох поведението й по този начин, а то може да не е било така.

В онзи момент според мен тя се опитваше да изиграе някакво надмощие над мен в много различни ситуации, голяма част от които вероятно не са излъчени. Например да подхвърли небрежно репликата: „Абе какво ми се пречкаш в краката – или си пред мен или си зад мен“. И го правеше с една такава ехидна усмивка. Аз аз проявих даже огромно търпение спрямо нея.

В един момент си казах – нищо, че тази история е отдавна, отпреди години, тя явно е способна да послужи като отговор от моя страна. Нищо, че Златка и в тази ситуация се опита да е изкара такава, каквато не е – много добра, много готина“, разкрива Никита. Джонсън допълва, че когато плеймейтката е имала отношения с Борислав, е имала отношения с още един мъж.

Никита Джонсън попиля Златка Райкова след "Биг Брадър" сн. Фейсбук

Никита Джонсън попиля Златка Райкова след „Биг Брадър“ сн. Фейсбук

„Златка искаше да се изтъкне, едва ли не, като барометър на всичко правилно“, споделя още Никита, пише show.blitz.bg. Чашата на търпението обаче прелива и затова Джонсън реагира по този начин. „Тогава бях много ядосана и с думите си целях единствено да я уязвя и нараня“, разкрива още съпругата на Борислав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар