Димитър Рачков мрази рождения си ден (Ето каква е причината)

0

Димитър Рачков мрази рождения си ден

Димитър Рачков е в топ 3 на най-богатите БГ актьори. По богатство и слава Господарят на ефира се нарежда до колегите си Любо Нейков и Захари Бахаров. Но богатството не го прави по-щастлив.

В интервю за „Уикенд“ обичаният комик сподели, че като по-млад е бил убеден, че щастието се крие в парите и преследвайки този свой идеал, той бил готов на всичко, за да извади повече пари. Включително и да работи на пет места. Но към днешна дата той разсъждава по различен начин.

Димитър Рачков е убеден, че щастието не се крие в парите. И стремежа към реализацията на по-високи доходи, води единствено до зависимост и чувство на вина, че не се справяме добре със задачите си.

След 3 години Рачков ще чукне 50 години и напоследък все по-често се замисля за нещо, за което преди това дори не се е сещал. Комикът не крие, че е в криза на средната възраст и живее с усещането, че е загубил половината си живот. Той съжалява за пропуснатите мигове с любимите си хора и е категоричен, че е длъжен на децата си.

Комикът споделя, че напоследък все по-често мисли за смъртта и осъзнава, че се страхува от нея, тъй като тя наближава с все по-бързи темпове. Това е причината да не обича рождените си дни, които според него идват със скоростта на светлината.

Рачков е убеден, че единствената терапия срещу подобни мисли е пълноценно изживяване на миговете с любимите хора, пише Хот арена, позовавайки се на печатното издание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.