Ралица Паскалева се фука с палата на баща си в Черешката (Снимки)

Гласувайте за статията

Ралица Паскалева демонстрира благосъстояние, извади на показ милионите на баща си в „Черешката на тортата“

Ралица Паскалева, която тази седмица бе участник в новия сезон на кулинарното предаван „Черешката на тортата” покани гостите си в палата на баща си Красимир Паскалев.

Сниммка: ХотАрена

Според справка в търговския регистър бащата на актрисата е натрупал значителни пачки от много поръчки и то обществени за саниране. Които е изпълнил с фирмата си „Аспект” ООД.

За да демонстрира завидния си и луксозен начин на живот младата майка не спести средства и нагости участниците с био храни. За които всички знаем, че не са по джоба на всеки, а единствено могат да си ги позволят богатите.

Снимка: ХотАрена

Според една справка, направена на бързо в интернет магазин за такива храни става ясно, че Ралица е похарчила за своите гости не по-малко от 1000 лева. Толкова й е струвала нейната специална вечеря за 5 човека.

Сника: ХотАрена

Паскалева раби на пух и прах мита, че актьорите са гладни хора. Госпожицата показа и новото влечение на младите актриси към веганството. Според зрителите на предаването тя наистина имала вид на недохранена в предаването. Нейното участие им се сторило неуместно в кулинарен формат.

В седмичния епизод Ралица не пропусна да рекламира и бизнеса на родителката си. Както и своя артистичен талант като за изненадата изнесе рецитал по произведения на Чехов. Но за съжаление дарбата й не впечатли  драгите зрители. Които на страницата на „Черешката на тортата” във Фейсбук се изказаха негативно за участничката, предават от hotarena.net.

Нарекоха я превзета бърборана, дразнеща жена като латерна и с ред други негативни определения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар