Деми Ловато се показа след опита за самоубийство: Благодаря, че съм жива!

Деми Ловато се показа след опита за самоубийство: Благодаря, че съм жива!
3 (60%) 2 votes

Деми Ловато се показа след опита за самоубийство

Деми Ловато се показа след опита за самоубийство. Актрисата и певица сподели, че е безкрайно щастлива и благодарна, че е жива. След като почти отне живота си по време на парти, при което взе свръхдоза, Деми сега се лекува активно и определено е твърдо решена този път да приключи битката си успешно.

Певицата първо бе приета в клиника в Лос Анджелис, където разви и тежка инфекция. Дни наред се люшкаше между живота и смъртта, докато лекарите най-накрая успяха да я възстановят и стабилизират. След това тя бе изпратена да се лекува в частен рехабилитационен център, а близките й отмениха всичките й концерти и изяви. Повече от четири месеца Деми остана скрита от обществото и едва преди дни нейна приятелка сподели снимки от центъра.

На тях се вижда, че Деми изглежда доста по-добре и очевидно се възстановява. Певицата пък използва като повод наближаващите празници, за да благодари на почитателите си за молитвите и подкрепата. В серия от постове изпълнителката предупреди почитателите си да не вярват на всичко, което се пише за нея в пресата. Тя предупреди, че един ден ще разкаже цялата си история в медиите и ще сподели цялата си история за опита за самоубийство. Деми е категорична, че става въпрос за злополучно стечение на обстоятелствата, провокирано от серия от събития, случили се преди това.

Деми Ловато се показа след трагедията сн. Twitter

Деми Ловато се показа след трагедията сн. Twitter

В момента обаче тя е трезва, добре, възстановява се и е щастлива. „Един ден ще ви разкажа всичко. Няма да скрия нищо от вас. Сега обаче искам само да ви кажа, че съм добре, трезва съм и съм безкрайно щастлива, че съм жива“, пише в социалните мрежи изпълнителката. И не крие, че се чувства сякаш живее втори живот и ще направи всичко, за да бъде по-добър от първия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар