Ценко Чоков „кихнал“ 50 бона рушвет, за да го изкарат болен

Гласувайте за статията
Връщат в ареста феодала от с. Галиче Ценко Чоков, след като го заснеха да гуляе в елитен столичен ресторант

Скандалният бивш кмет на село Галиче Ценко Чоков е броил 50 хил. лева рушват на корумпирани лекари, за да го измъкнат от затвора с фалшива медицинска диагноза за куп заболявания. Това коментират пред „Уикенд“ столични криминалисти след гръмналия скандал с феодала на размирното врачанско село.

В началото на седмицата гологлавият здравеняк бе заснет да пирува в цветущо здраве и настроение в тузарски ресторант в столичния кв. „Драгалевци“, мака само преди 3 месеца да напусна пандиза след лекарска констатация, че страда от диабет, няколко язви и дискова херния.

Тогава от Специализирания наказателен съд пуснаха Ценко Чоков да се лекува, който малко по-рано бе осъден на 4 години и половина затвор за рекет, като съдиите приеха за меродавни доводите на адвокатите на кмета мутра, че в затвора клиентът им може да умре от липса на медицински грижи. За решението на съда повлия и циркът, който Чоков спретна в залата – той се появяваше на заседания, легнал на носилка и стоварван пред съда с линейка.

Още когато Ценко Чоков бе пуснат под домашен арест, за да се лекува, жителите на с. Галиче алармираха, че той е съумял да подкупи доктори с 50 хил. лева, които да изготвят фалшива медицинска експертиза.

Ценко Чоков се прави на болен

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар