Сергей Станишев с приказен дом в „Драгалевци” (Вижте на какъв уют се радва семейството)

Гласувайте за статията

Сергей Станишев и фамилия с чуден дом, семейството на експремиера  посреща Коледа задружно

Истинско празнично настроение цари в дома на Сергей Станишев. Той със съпугата си Моника и двете им деца са украсили за празниците къщата си.

Изданието „Ретро” се е сдобило с уникална снимка, която показва на какъв семеен уют се наслаждава цялото семейство.

Лидерът на ПЕС  много рядко се задържа в къщи заради многобройните си ангажименти зад граница. Но винаги за коледните празници Станишеви са заедно. Като се събират около отрупаната с лакомства маса в четириетажния си дом.

Снимка: Ретро

На трапезата не липсва никой. На нея сядат Моника и Сергей заедно със сина си Георги и щерката Дария. Но не пропускат да поканят и двете деца на госпожа Станишева от предишния й брак.

И тази както всяка друга година грижовните мама  и татко са осигурили задължително елхата. Която винаги е жива. А наследниците им сами са се справили със строежа на къщичка от джинджифил. Цялата отрупана с всякакви сладки изкушения.

Домът на Станишеви е доста голям и заема 1000кв. метра, но според татко Сергей все не достига място за всичките играчки на децата. Дария и Георги често се карат, но пък иначе много се обичат и не се разделят.

Запознати издават, че Моника е обзавела семейния дом като от корица на списание. Комшиите на Сергей твърдят, че както вътре така и от вън къщата била решена в светли цветове и тонове. Луксозния си дом семейството закупило от разпродажба на банка малко след като се родила Дария.

Те се решили на тая инвестиция за да могат децата им да растат и  играят на воля. Съседите им разкриват, че Сергей и Моника били много дискретни и никога не парадирали с луксозните си коли, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар