Лили от „Черешката“ развела бившата жена на Деян Донков

Гласувайте за статията
Веганката свалила актьора Христо Петков, когато детето му от Анастасия Ингилизова било едва 2-годишно

Лили Гелева, която цяла България вече познава като веганката от „Черешката на тортата“, е жената, развела актрисата Анастасия Ингилизова – пише в. „Уикенд“. Бившата половинка на Деян Донков остава самотна майка на второто си дете, когато то е едва 2-годишно. Причината е именно в уж скромната Лили – отбелязва изданието.

На Анастасия Ингилизова не ѝ върви с мъжете. Но докато решението за раздялата с бащата на първото си дете Деян Донков преди години взима самата тя, вторият мъж, от когото има дете, я изоставя заради далеч по-младата и стройна веганка Лили. Това е актьорът от Народния театър Христо Петков.

Самата Лили винаги е била хубава жена, но далеч не е слаба по природа. Стари нейни снимки доказват, че за около 6 години е свалила трайно поне петнайсетина килограма благодарение на железния си хранителен режим. В „Черешката“ тя обясни, че отдавна е приключила със захарта и когато ѝ се яде следко, си прави торти с фурми и ядки. От половин година пък не близва животинска храна. Благодарение на това изглежда слаба като вейка.
За разлика от нея Ингилизова е доста сочна, но пък видът ѝ е много свеж, а по лицето ѝ няма нито една бръчка. Говори се, че след раздялата си с Христо 43-годишната актриса така и не е намерила нов мъж.

Лили е най-капризна в „Черешката“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар