„Като две капки вода“ под въпрос

„Като две капки вода“ под въпрос
3 (60%) 2 votes
Ако спорещите страни не се разберат, напролет може и да няма нов сезон на „Като две капки вода“

Очаква се шоуто за имитации да се завърне през пролеттта с нов, седми сезон – пише в. „Уикенд“. В случай, че падне от програмната схема, ще се наложи да се търси ново шоу, което да го замести в понеделник вечер. Не е изключено това да е „Женени от пръв поглед“, за което вече тече кастинг – отбелязва изданието.

Напълно възможно е и овакантеният часови пояс да бъде заес н нов сезон на „Звездни стажанти“, което Нова тв пусна експериментално през 2016-а. За целта ще се наложи да се търси заместник на бизнесмена Стефан Шарлопов, който тогава бе в главната роля, но почина през февруари, тази година.

В телевизията имат „на склад“ и цял сезон на новия криминален сериал „Дяволското гърло“ с Владо Карамазов и Теодора Духовникова, който чака да го вкарат в програмата. Очаква се и комедийната поредица с Калин Врачански „Фалшив герой“.
От Нова обмисля след Нова година да спрат и „Господари на ефира“. Това предаване така и не възстанови зрителското доверие след гафа на репортера Димитър Върбанов. Той се изкара жертва на побой в хранителен склад, но камери показаха, че това не отговаря на истината и че т. нар. бой е чиста инсценировка от страна на репортера.

Ще има ли нов сезон на „Капките“?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “„Като две капки вода“ под въпрос”

  1. Светослав Илиев

    ян. 19. 2019

    Ако спрат капките няма да гледам телевизия

Добавете коментар