Светлана Гущерова направи равносметка на годината (Вижте за какво благодари бъдещата майка)

Светлана Гущерова направи равносметка на годината (Вижте за какво благодари бъдещата майка)
1 (20%) 1 vote

Светлана Гущерова с най-успешната си година

Светлана Гущерова направи равносметка на годината. И по всичко личи, че 2018-та е била сред най-успешните години за бъдещата майка. Според плеймейтката това е била „най-светлата“ година, в която тя е успяла да сбъдне мечтите си.

„Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана година! Година, в която любовта и щастието влязоха в живота ми. В която понесох изобилието на сбъднатите мечти – до мен върви мъжа, който безкрайно обичам. Двамата създадохме здраво и щастливо семейство, а само след няколко месеца ще станем трима! За всичко това, точно днес благодаря на родителите ми, че ме има на този свят, на съпруга ми, че е до мен и ме обича, на приятелите ми, че са зад гърба ми и на Съдбата за безценните й подаръци и скъпите ми хора!“, написа Светлана вчера, точно на рождения си ден.

Безспорно годината за плеймейтката беше успешна. Тя сключи брак с Християн Гущеров, а скоро двамата очакват и първата си дъщеря. Светлана дълго време пазеше в тайна новината, че с Християн ще стават родители. Преди няколко дни обаче, в „Папараци“, тя потвърди, че ще става майка и разкри пола на бебето.

„Аз съм една много щастлива и обичана жена. И скоро ще бъдем две, много обичани и щастливи жени“, каза бъдещата майка пред Венета Райкова, погалвайки наедрялото си коремче.

Светлана и Християн мечтаеха за момченце, но първата им рожба ще е момиче. Въпреки това те са много щастливи. А и това най-вероятно няма да е единственото им дете. Г-жа Гущерова е готова да роди още поне три на своя любим мъж.

Светлана Гущерова направи равносметка на изтичащата 2018-та година сн. Инстаграм

Светлана Гущерова направи равносметка на изтичащата 2018-та година сн. Инстаграм

Светлана не се притеснява да стане майка. „Готова съм да стана майка и мисля, че ще се справя много добре“, сподели преди няколко месеца плеймейтката. И това щастливо събитие й предстои през пролетта на 2019-та година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар