Култово видео с Доналд Тръмп стана хит в мрежата (Клипът разби класациите по гледаемост

Култово видео с Доналд Тръмп стана хит в мрежата (Клипът разби класациите по гледаемост
5 (100%) 1 vote

Култово видео с Доналд Тръмп стана тотален хит в мрежата

Култово видео с Доналд Тръмп разби класациите. Забравен клип от 2005 година се появи в мрежата, за да припомни на какви безумия е способен американския президент.

Видеото е от представянето на наградите „Еми“ през 2005 година, а Тръмп е облечен като фермер с вила и гащеризон. Той дори изпълнява саундтрака от телевизионната комедия „Зелени акри“. Сам Тръмп сподели видеото, като не пропусна да си направи майтап с последователите си.

„Фермерът Бил пее за 15 минути“, пише Тръмп в социалните мрежи.

Реакцията на колежката му Меган Мъли, която пее заедно с него не закъсня. „Боже мой! Ако имате нужда от мен, аз ще бъда в някоя дупка в земята“, написа тя в мрежата.
По време на кампанията за наградите, тя коментира, че пеенето на Тръмп е идеална противоотрова за неговата непоносима личност в „Стажантът“.

„Всички смятат, че той е забавен човек, който си прави шеги със самия себе си. Никой не вярва, че това всъщност е самият той“, казва Меган. „Мислех, че е забавно да го видя в гащеризон, бяла тениска, вила и сламена шапка. Сега ми изглежда плашещо“, добавя още тя.

Двамата са участвали с представянето си, с цел да спечелят наградата „Идол на годината“. „Той наистина искаше да спечели. Истината е, че милиони хора се обадиха, за да гласуват“, казва още Мъли. Актрисата си спомня, че двамата наистина успели да победят Уилям Шатър и Кристен Бел с тяхната версия на „Стар Трек“.

„Той беше толкова горд онзи ден. Дори дойде в съблекалнята ми в „Уил и Грейс“, за да ме поздрави. Каза, че не само сме спечелили, но сме и разбили всички“, добавя тя.

Доналд Тръмп с култово видео в мрежата кадри You Tube

Доналд Тръмп с култово видео в мрежата кадри You Tube

13 години по-късно Тръмп се смее и използва тази песен, за да коментира законопроекта за земеделските стопанства. Все пак президент призна, че се отнася по-отговорно към работата си с фермерите, отколкото докато ги пародира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар