Спипаха ги! Ивайло Караньотов и Христина се целуват (Скандално видео)

Спипаха ги! Ивайло Караньотов и Христина се целуват (Скандално видео)
5 (100%) 1 vote

Любовната афера на Ивайло Караньотов и Христина документирана, фермерката Марина ги заснела на видео

Скандално видео е запечатало Ивайло Караньотов и много по-младата му любовница да се целуват. Това се случва по време на купона след финала на „Фермата”.

Участничката в предишния сезон на селскостопанския формат Марина Сучкова случайно или не е запечатала на видео как Христина се засилва към съпруга на Аня Пенчева награбва го и го целува страстно по устата. В този момент Сучкова се усеща, че може би ще сгафи и отмества камерата.

Снимка: lifeonline.bg

След секунди отново се връща към двойката с камера, но тия двамата вече са се нацелували. Цялата случка става под звуците на неостаряващия хит на Хадауей, в който се задава въпроса „Какво е любовта”, предават от електронното издание lifeonline.bg.

И макар в парчето да с пее „Не ме наранявай бейби”единствената наранена се оказва благоверната половинка на Ивайло Караньотов – Аня Пенчева. Въпреки, че актрисата в смятана за секс символ на българското кино няма как да се пребори с 20 годишната млада палавница. Която успя да оплете в рибарските си мрежи благоверния й съпруг. И макар актрисата да се стреми да изглежда млада и красива за любимия си възрастта й не е в нейна полза.

И ако все пак някой не е повярвал на любовната авантюра, разиграла се във „Фермата” може да изгледа видеото. А доказателствата са повече от ясни.

 

Скандално! Христина от "Фермата" се целува с мъжа на Аня Пенчева

Както Lifeonline.bg разкри – Ивайло Караньотов върти любовна афера с два пъти по-младата от Аня Пенчева фермерка Христина Харалампиева! Доказателството – двамата се целуват на партито на #Ферматa Повече на https://goo.gl/kyyPwf

Публикувахте от Lifeonline.bg в Петък, 21 декември 2018 г.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар