Владимир Путин за ядрените оръжия, Тръмп и Брекзит: Необходимо зло!

Гласувайте за статията

Владимир Путин даде да се разбере, че няма да се откаже и от ядреното въоръжаване

Владимир Путин даде да се разбере, че няма да се откаже от ядреното въоръжаване, докато САЩ не покажат, че изпълняват своята част от сделката. „Те първи нарушиха договора от 2003 година за унищожаване на ядрените оръжия. Какво ще стане, ако утре тези ракети избухнат в Европа? Ние също трябва да се защитим. Докато САЩ не започнат унищожаването на ядрените си оръжия и ние няма да го направим. Необходимо зло“, додаде още той.

По повод ситуацията с Украйна, Путин потвърди, че няма да спира украински кораби да преминават през протока Керч, без значение дали са цивилни или военни. „На нас ни е ясно, че цялата провокация бе с цел някои фигури да си вдигнат рейтинга. Дали спечелиха? По повод на изборите може би! Другото тепърва ще се решава“ каза той. Руският президент не каза нищо за освобождаване на украинските войници, сред които има и бесарабски българи. Но също така не каза и че Киев са поискали освобождаването им или дори дали са направили опит да договорят освобождението им. Което поставя въпроса — кой всъщност е в основата на тази ситуация и защо и двете страни удобно мълчат по въпроса?

Що се отнася до Тръмп, Путин приветства изтеглянето на американските военни от Сирия, припомняйки, че в Дамаск има действащо правителство. И допълни, че с президента на САЩ не са говорили скоро, но се надява да възстановят нормалния диалог. За Брекзит руския президент е на мнение, че Мей прави каквото се налага. „Не зависи нищо от нея. Тя просто се опита да изпълни волята на народа си“, додаде още той.

Владимир Путин проговори за ядрените оръжия сн. kremlin.ru

Владимир Путин проговори за ядрените оръжия сн. kremlin.ru

Накрая руския държавен глава добави, че икономиката на Русия не е в криза заради санкциите. „Те всъщност ни направиха услуга. Благодарение на това ни се наложи сериозно да си размърдаме мозъците. И ето, че намерихме изход и дори вървим напред“, завърши той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар