Владимир Путин призна за Алина Кабаева: Като почтен мъж ще трябва да се оженя!

Гласувайте за статията

Владимир Путин призна за Алина Кабаева, иска да се жени за нея

Владимир Путин призна за Алина Кабаева. Президентът индиректно потвърди, че двамата са заедно и дори нещо повече. „Да, като почтен мъж, един ден все пак ще трябва да се оженя!“, заяви президентът. Той обаче доста ловко се измъкна от въпроса коя е жената до него, като попита репортера, който му отправи въпроса, дали той не е женен. Когато получи утвърдителен отговор каза „Явно и мен искате да видите в същото неприятно положение“, в резултат на което залата избухна в смях.

От доста години се спекулира около жената до Владимир Путин. Нейната самоличност се пази в строга тайна. По ирония на съдбата, обществена тайна е, че се касае за Алина Кабаева. Бившата гимнастичка мистериозно изчезна от обществения живот малко след като се запозна с руския президент. Нейното присъствие почти не се документира, но няколкото отсъствия на Путин от обществения живот съвпадат с периодите, когато Кабаева раждаше. Смята се, че с президента на Русия имат две деца.

Самата Алина страни от светския живот и в последно време завеждаше съвета за електронни медии в Русия. Почти не показва децата си пред света, а и самата тя е рядко присъствие по обществени събития.

За Кабаева и Путин се заговори още преди години. Тогава президентът и гимнастичката се запознаха, докато тя бе в държавната Дума, а Владимир Владимирович беше премиер. Скоро след това дойде новината за развода му и втория брак на съпругата му Людмила, докато Кабаева напусна парламента, за да поеме няколко комисии към правителството.

Владимир Путин призна за Алина Кабаева сн. Уикипедия

Владимир Путин призна за Алина Кабаева сн. Уикипедия

Не е ясно дали двойката е сключила таен брак, но признанията на Путин дават яснота, че все още не го е направил. Факт е обаче, че руския държавен глава има такива планове. Най-вероятно, след като реши повече да не управлява страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар