Наталия Гуркова няма да наследи диамантената империя на Джордже Михалевич

Наталия Гуркова няма да наследи диамантената империя на Джордже Михалевич
5 (100%) 1 vote

Диамантената империя на Джордже Михалевич има нов лидер, но това не е Наталия Гуркова

Наталия Гуркова няма да наследи бизнеса с диаманти на покойния си съпруг Джордже Михалевич. В ъндърграунда се носи слух, че той е загубил живота си заради големи дългове, натрупани към мафията с диаманти. Дългът вече е изплатен, но империята му няма да премине в ръцете на неговото семейство, а ще бъде наследена от този, който е погасил дълга.

Задълженията на Джордже Михалевич са били погасени от земунския клан. Малко след като се навършиха 40 дни от смъртта му, неговите приятели задействали стар канал и погасили всичките му задължения.

Лидерите от земунския клан били готови на всичко, за да останат сърбите в бизнеса с диаманти. Те извадили няколко милиона не само, за да спасят честта на покойния си приятел, но и най-вече, за да запазят бизнеса му.

От клана вече са определили и нов лидер на диамантената империя на Джордже Михалевич. Но той ще встъпи в длъжност след сръбската Нова година (по техен стил тя настъпва на 13 януари). Тогава новият бос на огромната империя ще стъпи официално в ЮАР, пише ПИК. Това означава, че Наталия Гуркова остава извън бизнеса с диаманти.

Както вече стана ясно, тя се притеснява за живота и сигурността на семейството си. Миската дори е напуснала луксозния дом, който Джордже й подсигури в столицата и отново живее в скромната панелка на родителите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар