Името на Цецо Андреев отново забъркано в скандал (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Цецо Андреев свалял непълнолетни момчета във влака

Името на Цецо Андреев пак бе забъркано в скандал. Гримьорът, който доскоро беше един от съквартирантите в риалити формата по Нова тв и отрича сексуалната си ориентация, флиртувал с непълнолетни момчета. Очевидци разкриват, че преди да стане известен и да започне да се хвали с поп фолк изпълнителките, който гримира, Цецо често пътувал с влак.

Тогава Андреев имал навика да сваля атлетични младежи в мотрисата, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“. Гримьорът сядал в купета, където има младежи и започвал да се държи мило, за да ги прилъже да се срещнат някъде. Понякога Цецо бил доста по-смел и направо предлагал на младежите да се усамотят някъде на дискретно място. Случката се случила преди около десет години, но и до днес някои от момчетата си спомнят за гримьора.

Очевидно Цецо не може да стои кротък и често се забърква в скандали. Дори и в „Биг Брадър“ гримьорът не успя да избегне заформящия се конфликт с певицата Емануела. И така той си навлече гнева на на поп фолк изпълнителката, която каза, че е пристрастен към забранени вещества.

След излизането си от Къщата на риалити формата Емануела реши да изясни ситуацията с развихрилия се скандал. „Целият ми скандал с Цецо тръгна от това, че аз не споделих неговото мнение, че Златка е по-красива от Николета Лозанова. Не мисля, че изобщо трябва да определям коя е по-красива, без значение за кои жени става въпрос. Той си беше пийнал и реши да се скара с нас, щом не споделяме мнението му“, разказа певицата пред „Шоу“.

Цецо Андреев свалял непълнолетни във влака сн. Фейсбук

Цецо Андреев свалял непълнолетни във влака сн. Фейсбук

Поп фолк изпълнителката обаче отрече да е казвала, че Андреев има проблем със забранени вещества. „Не говорех за него в случая, а че хората като цяло имаме някакви зависимости. Аз имам към цигарите, а той също. Не съм го виждала да се дрогира, а това какво се говори – той си знае…“, поясни певицата  за другия скандал около името на гримьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар