Златната Християна Тодорова сащиса мрежата! (още подробности) Преглеждания: 4452

Сладурката Християна Тодорова е не само красива и талантлива, но и умна
0
5/5 - (1 vote)

Християна Тодорова разсъждава много мъдро за годините си!

За крехката си възраст, златното момиче Християна Тодорова показва завидни качества и начин на мислене. След като се превърна във всеобща любимка от предаването „Черешката на тортата“, сладката Хриси сащиса мрежата и с разума си. Ето какво сподели тя днес:

Християна Тодорова
Сладурката на златните момичета Християна Тодорова е не само красива и талантлива, но и умна

„Познавам хора, които завършиха на 21 и не си намериха работа до 27. Познавам хора, които завършиха по-късно и си намериха работа веднага. Познавам хора, които никога не са учили в университет, но още на 18 са открили това, което обичат.

Познавам хора, които намериха работа веднага след завършване. Изкарват добри пари, но мразят това, което вършат. Познавам хора, които си взеха години почивка и откриха призванието си. Познавам хора, които бяха толкова сигурни какво искат да правят на 16 и промениха решението си на 26.

Познавам хора, които имат деца, но нямат партньор; хора, които са женени, но е трябвало да чакат 8 или 10 години, за да имат деца. Познавам хора във връзки, които обичат някои друг. Познавам хора, които се обичат и не са заедно.

Затова искам да кажа, че всичко в живота се случва според нашия ритъм, нашия личен часовник. Може да погледнеш приятелите си и да си мислиш колко са напред от теб. Може да погледнеш други и да си кажеш, че изостават.

Но всичко се случва със своя собствен ритъм, всичко има своето време, своя часовник. Имайте търпение“, написа Християна Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.